tisdag 3 september 2013

Ett meningslöst inlägg

Idag är en sån där dag när det mesta är tråk. I morse kom jag inte upp i tid och fick kasta i mig frukosten för att hinna i tid till jobbet,  där vi hade ett möte som började kvart över åtta. Som vanligt förstod jag bara hälften av vad som sades på mötet eftersom jag fortfarande är för ny för att hänga med på alla svängar.

När jag kom hem från jobbet var jag helt slut och halvsov i nästan en timme, vilket med stor sannolikhet kan leda till att jag inte somnar i kväll. Därefter tyckte jag synd om mig själv och tittade på Gilmore Girls i stället för att ta en promenad som jag tänkt.

Jag har inte ens orkat cykla till affären för att hämta ut ett paket (som beställdes innan köpstoppet).

Därtill kommer jag inte på något bättre att blogga om än min dåliga dag, men jag har ändå lust att blogga, så därför får ni läsa detta meningslösa inlägg

Jag tror dessutom att jag lider av lätt feber och har frusit som en gris hela dagen.

Men om jag ska vara lite positiv så hade vi i alla fall den snyggaste specialisten på vårt eftermiddagsmöte. Det är alltid något!

Rapport kring köpstoppet
Jag kan konstatera att konsumtion har inte varit prioriterat att tänka på idag. Skulle vara en riktigt varm tröja då, men det är snarare så att jag längtat efter de tröjor jag har hemma än efter att köpa nytt. Frossa hjälper alltså mot konsumtionsfrestelse.

2 kommentarer:

  1. Usch. Krya på dig, vännen! Jag önskar dig en bättre dag i morgon och skickar varma kramar till din ände av stan!

    SvaraRadera
  2. Tack! Det blev en bättre dag dagen efter! Tror att det var rymdkramarna som gjorde all skillnad!

    SvaraRadera